Serđo Bambaren

Rođen 1. decembra 1960 godine u Limi (Peru). Od detinjstva je bio opčinjen okeanom, surfovanjem i podvodnim svetom. Avanturistički duh ga je odveo u Ameriku gde je diplomirao hemiju na Univerzitetu u Teksasu.
Već dugo živi u Australiji, ali je u potrazi za savršenim talasom obišao čitav svet. Na jednom od svojih putovanja, na portugalskoj plaži Guincho, Serđo uviđa svrhu svog života i sreće neobičnog prijatelja. Usamljeni delfin ga inspiriše da napiše svoj prvi roman The Dolphin: Story of a Dreamer. Ovaj topli poetski roman objavljen je 1996. godine, i odmah je zabeležio neverovatan uspeh. Prodat je u preko 100.000 primeraka za manje od godinu dana, samo u Australiji.
Usledile su isto tako uspešni romani Beach of Dreams, Distant Winds, The Guardian of the Light, The Story of Iris, Samantha, Tales from The Heavens. Njegova dela su prevedena na oko 70 jezika u do sada prodata u preko 25 miliona primeraka.
Web lokacija autora www.sbambaren.com

DELFIN
Serđo Bambaren

 

Verovatno da bi se život svakog čoveka mogao opisati kao beskrajna i duga potraga za čarolijom smisla postojanja, opasna i radosna plovidba okeanom sa razapetim jedrima sopstvenih težnji, snova i uverenja. Na tom velikom putovanju života ispunjenom radostima, nadanjima, pobedama i porazima, usponima i padovima, uvek postoji san koji se, uprkos pravilima i zabranama, jednom mora ostvariti.
Ovo je priča o jednom takvom sanjaru koji se ni po koju cenu nije odricao vlastitih snova, Ovo je upoznavanje sveta, zla i dobrog, tamne i svetle strane života. San o najvećem okeanskom talasu na koji bi se čudesni sanjar mogao uspeti postaje priča o našem životu, našim težnjama ka dosezanju nedostižnog. Ovo je jasna poetska zapovest da nikad ne zaboravimo ko smo i da ne odustanemo od svojih snova, težnji i nadanja.
Setite se svoga sna i živite ga!ISBN
978-86-7473-394-3
str.
100
Veličina
14 x 21 cm
Cena 290,00 DIN • Cena sa popustom: