Knjižara - Žene, muškarci, seks
Porodica na prvom mestu
Filip Mekgro

Filip Mekgro autor knjiga "Životne strategije" i "Vaša ličnost" u svom maniru kristalno jasnih načela, s ogromnim praktičnim iskustvom i statusom najpoznatijeg svetskog stručnjaka na polju primenjene psihologije za sve dileme ove vrste ima samo jedan odgovor: "Porodica na prvom mestu".

Porodica je najvažnija, baš zato što se danas, više no ikada, nalazi pred  ogromnim izazovima koje postavljaju moderna vremena. Prihvatimo li činjenicu da porodica mora da predstavlja dobro postavljen i orkestriran sistem onda je svaki roditelj i supružnik u poziciji svojevrsnog menadžera koji bira načine i strategije da bi postigao svoj konačni cilj: idealnu porodicu.

Vaspitavanje sa svrhom, jasno i ograničeno vremenskim rokom, vaspitavanje pomoću pregovora i kroz sopstveni primer vodi upravo ka onom čemu svaki čovek teži: idealnoj porodici i harmoničnom i skladnom životu. Ako je tačna činjenica da većinu osobina, postupaka pa i karakternih crta, steknemo i ponesemo iz porodičnog okruženja, onda je ova knjiga inteligentan i metodičan roditeljski priručnik koji na uspešan način trasira vaspitni put za budućnost i dobrodit naše dece, budućih uspešnih roditelja.

"Kažu da su deca poruke koje šaljemo budućnosti koju možda nikad nećemo videti. Možda je tako, ali videće je naša deca, živeće u njoj. Stvorite im šansu, tako što ćete strasno i posvećeno stati na čelo svoje porodice. A kad to uradite, Gospod će se osmehnuti," savetuje nas Filip Mekgro.ISBN 978-86-7473-390-5
str. 336
Veličina 14 x 21 cm
Cena: 650,00 DIN •
Cena sa popustom:


KOMENTARI ČITALACA 

   ->